Dr. Toldi László

szülész-nőgyógyász

Online időpontkérés

online nőgyógyászati időpontkérés

Kedves Hölgyem!

Tapasztalataim szerint a páciens és az orvos napirendje a legtöbb esetben igen különböző, a rendelésre való bejelentkezés sokszor nehezen megoldható (munkahelyi elfoglaltság, gyerekek körüli teendők stb.). A könnyebb elérhetőség érdekében szeretnék egy, a nap 24 órájában elérhető bejelentkezési lehetőséggel szolgálni Önnek.*

Lehetősége van Regisztráció nélkül is ellenőrizni mindkét rendelőben a szabad időpontokat, de ha be szeretne jelentkezni, ahhoz regisztrációra van szükség! Az Ön által lefoglalt időpont természetesen semmiféle személyes adatot nem fog megjeleníteni még más regisztrált látogató számára sem!

Az időpontfoglaláshoz kérjük használja az Internet Explorer, vagy a Firefox böngészőt.

 

Időpontkérés

Belépés után a bal oldali "Gyors Linkek" menüből kattintson az "Időpontkérés" szóra. A következő oldalon válassza ki, hogy Gödöllőn a Wellness Klinikán, vagy a Bolgárkertész utcai Magzati Diagmosztikai Központban kíván időpontot kérni. (középen fent "Válasszon helyszínt:" legördülő menü) Ha Gödöllői rendelőnkbe szeretne jönni, akkor ezt a lépést kihagyhatja, mert ez van alapértelmezésben beállítva.

időpontAz oldal alján a dátumsáv alatt a "Nőgyógyászati szakrendelés" sorban láthatja, hogy van e szabad időpont. A dátumsáv alatti színmagyarázat segít Önnek az értelmezésben.

Amennyiben van szabad (fehér színű) mező, akkor válassza ki a megfelelő időpontot úgy, hogy kattintson az idősáv megfelelő téglalapjára (Néhány Internet Explorer böngészőben nem jelenik meg a kéz kurzor, de ez nem befolyásolja a működést) A felugró ablak alsó részében ("Rövid információ az orvosnak:") leírhatja, milyen vizsgálatra szeretne jelentkezni, illetve dióhéjban leírhatja panaszát is.

Amennyiben nincs szabad időpont, az oldal alján lévő "következő hét" szövegre kattintva válszthat egy későbbi időpontot, (Gödöllő esetén a szombati, Bolgárkertész utca esetén a pénteki napokon)

A "Mentés" gombra (alul balra) véglegesítheti az időpontkérést. Erről automatikus email értesítést fog kapni. Az orvos jóváhagyását követően szintén kap egy automatikus emailt, és ezzel az időpontkérése befejeződött és az adatbázisban rögzítésre került.

Sajnos a visszaigazoló email-ek technikai okok miatt nem minden esetben mennek át.
Bejelentkezését ellenőrizheti, ha belép az Időpontkérőbe, ott a kezdőoldalon láthatja időpontjait (jóváhagyásig sárga háttér, jóváhagyás után fehér háttér), illetve ha ellapoz a konkrét időpontig, akkor jóváhagyásig sárga, jóváhagyás ott kék színűként látja saját időpontját.

 

Időpontmódosítás

Lehetőség van a kért (jóváhagyott) időpont módosítására, illetve törlésére is. A felhasználói felületre belépve keresse ki az időpontot, kattintson rá, és az előugró ablak alján a "törlés"-be tegyen pipát, majd kattintson a "Mentés" gombra. A rendszer automatikus emailben értesíti az orvost.

-----------
*Természetesen a telefonos (0620/357-3944) időpontkéréseket is fogadjuk hétköznaponként 9 és 13 óra között.