Dr. Toldi László

szülész-nőgyógyász

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

 

 

Dr. Toldi László szülész-nőgyógyász szakorvosDr. Toldi László, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 2003-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, azóta aktívan dolgozom a szülészet-nőgyógyászat területén. Korábbi kórházi hátteremet a Bajcsy Zsilinszky Kórház, illetve a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház adta. Jelenleg magánrendelői keretek között végzem orvosi tevékenységemet.

 

 

Saját honlapomat többek között a könnyebb elérhetőség kedvéért hoztam létre, de bízom benne, hogy sok hasznos információval tudok szolgálni a várandósság, a terhesgondozás, a szülés és a szülészet-nőgyógyászat más területein is!

 

Személyes konzultációra, illetve vizsgálatra  Örs vezér teréhez közeli magánrendelőben van lehetőség illetve Gödöllőn található Erzsébet Gondozóházban  van lehetőség (Cím, rendelési időpontok a „Rendelők” menüpont alatt olvasható.) A magánrendelőkbe bejelentkezni telefonon, vagy a honlapomon keresztül, az időpontkérés menü használatával lehet. Az internetes bejelentkezés lehetősége a könnyebb elérhetőség és az Önök nagyobb választási lehetősége érdekében készült. Örülnék, ha szívesen használnák a bejelentkezésnek ezt a formáját!

 

Ha telefonon szeretne bejelentkezni, vagy bármi más ügyben telefonál, kérem, hogy NE rendelési időben hívjon, mert ekkor nem tudok telefont felvenni. Ha lehet, hétköznap délelőtt keressen telefonon. Köszönöm!