Dr. Toldi László

szülész-nőgyógyász

Köszöntöm honlapomon!

Dr. Toldi László

Kedves Látogató!

 

Saját honlapomat többek között a könnyebb elérhetőség kedvéért hoztam létre, de bízom benne, hogy sok hasznos információval tudok szolgálni a várandósság, a terhesgondozás, a szülés és a szülészet-nőgyógyászat más területein is!

A honlap tartalmilag még nincs teljes mértékben készen, a hiányzó témák feltöltésén folyamatosan dolgozunk. Terveim szerint a jövőben is gyakran kerülnek majd új témák, hírek a honlapra, nem is beszélve a megújuló kedvezményekről, tehát érdemes lesz időről-időre visszalátogatni!

Személyes konzultációra, illetve vizsgálatra a gödöllői és az Örs vezér teréhez közeli magánrendelőben van lehetőség (Cím, rendelési időpontok a „Rendelők” menüpont alatt olvasható.) A magánrendelőkbe bejelentkezni telefonon, vagy a honlapomon keresztül, az időpontkérés menü használatával lehet.

 

Ha telefonon szeretne bejelentkezni, vagy bármi más ügyben telefonál, kérem, hogy ne rendelési időben hívjon, mert ekkor nem tudok telefont felvenni. Ha lehet, hétköznap délelőtt keressen telefonon.