Dr. Toldi László

szülész-nőgyógyász

Hírek

 

Kedves Pácienseim!

 

A rendelőben történő megjelenésnek NEM feltétele a COVID elleni oltás, illetve védettségi igazolvány, de kérem hogy, légúti panaszokkal, lázasan ne jöjjön rendelésre! 

 

Ha bizonytalan, sürgős esetben telefonáljon, vagy küldjön SMS-t hétköznap délelőtt (0620-3573944), vagy írjon e-mailt a toldidoktor kukac gmail.com címre.

Szükség esetén az elektronikus receptírás is elérhető, díj ellenében. További információ: drtoldilaszlo.hu/erecept, illetve recept.toldidr kukac gmail.com

 

Együttműködésüket köszönöm!

Vigyázzunk egymásra!

Dr. Toldi László

 

2021.09.08.

 

 

 

Novák Katalin: elindult a várandósok önkéntes beoltása

2021. március 28. - 11:40

  

 

 Miután a szakmai állásfoglalás megszületett a várandósok oltásának lehetőségéről, soron kívül lehetővé teszik a kismamák biztonságos vakcinával történő beoltását - írta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter vasárnap a közösségi oldalán. 

 

 Közölte: arra kérik a várandósokat, hogy regisztráljanak a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, majd vegyék fel a kapcsolatot a háziorvossal, aki megszervezi az oltásukat a kórházi oltóponton.
    A miniszter ismertette: minden megyében és a fővárosban is lesz kijelölt kórházi oltópont, ahol a regisztrációt követően a várandós előzetesen maga is kérhet majd időpontot az oltásra. Ezek listáját és elérhetőségét jövő hét közepén teszik közzé a koronavirus.gov.hu honlapon.
    Novák Katalin arra kérte a várandósokat, hogy az oltáshoz ne felejtsék otthon a várandósgondozási kiskönyvüket sem.
    Az oltáshoz Pfizer- és Moderna-vakcinákat lehet használni a szakmai iránymutatás szerint, amely az első oltást a várandósság 12. hete után, a második oltást a szülés után javasolja beadni - írta bejegyzésében a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

 

MTI 2021. március 28.